Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Wilki Klecza KrzychuTeam
Normal Tactiek jazda
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Rompek is nu in balbezit. Rompek passt de bal in één keer door. Arasim probeert naar een medespeler te passen. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Słoń is nu in balbezit. Słoń passt de bal zonder na te denken. Wszołek probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski geeft een hoge lob. Wszołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:1

14e minuut.
Czarnkowski onderschept slim de pass. Kiełczykowski is nu in balbezit. Majster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski onderschept slim de pass. Kiełczykowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plawgo rent richting de bal. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Wszołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:2

20e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plawgo de bal. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:3

24e minuut.
Migheria rent richting de bal. Migheria passt de bal in één keer door. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo draait met de bal, schiet en ... Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:4

29e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown met een sublieme pass. Migheria rent richting de bal. Migheria schiet op doel. Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Wilki Klecza 66%, KrzychuTeam 34%.
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:5

49e minuut.
Brown passt de bal zonder na te denken. Kostrubski is nu in balbezit. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:6

49e minuut.
David komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Słoń verovert de bal door een tackle van achteren. Słoń speelt de bal door. Pęczak met een sublieme pass. Migheria rent richting de bal. Migheria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Migheria kopt de bal weg. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... Wszołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:7

61e minuut.
David is nu in balbezit. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria rent richting de bal. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Comănescu geeft een hoge lob. Gutarowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kostrubski de bal onder controle te krijgen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:8

79e minuut.
David rent richting de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski verovert de bal door een tackle van achteren. David verovert de bal door een tackle van achteren. David draait met de bal, schiet en ... Wszołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. David is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stoksik met een sublieme pass. Arasim met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:9

89e minuut.
David is nu in balbezit. David passt de bal in één keer door. Migheria rent richting de bal. Migheria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Wilki Klecza 70%, KrzychuTeam 30%.
Leśne Wilki Klecza - KrzychuTeam 0:10