Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Owocowe Petle Samogon
19.12.2019 Tactiek 541
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 20
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


21e minuut.
Gust speelt de bal door. Moulène is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frydrych. Frydrych krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Arent onderschept slim de pass. Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. Davidovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. Weilbächer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś maakt een afschuwelijke overtreding. Gabryś krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulène onderschept slim de pass. Patiemo is nu in balbezit. Patiemo schiet op doel. Ozimkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo geeft de bal voor. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patiemo is nu in balbezit. Patiemo draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski bokst de bal weg. Nieznajomy heeft problemen om de bal te vangen. Patiemo rent richting de bal. Patiemo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 28%, Samogon 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Owocowe Petle - Samogon 0:0

54e minuut.
Daar is Figueiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueiredo geeft een hoge lob. Patiemo is nu in balbezit. Patiemo schiet op doel. Ozimkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Ozimkowski met een harde bal richting middenveld. Çulkay speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 1:0

70e minuut.
Daar is Nieznajomy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer passt de bal met de wreef. Patiemo is nu in balbezit. Patiemo haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gust is nu in balbezit. Çulkay is nu in balbezit. Çulkay geeft een lange en hoge pass. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Domarski verovert de bal door een tackle van achteren. Domarski passt de bal in één keer door. Çulkay speelt de bal door. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 2:0

78e minuut.
Nieznajomy geeft een lange en hoge pass. Panek rent richting de bal. Panek geeft een lange en hoge pass. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Moulène onderschept slim de pass. Śleboda geeft een lange en hoge pass. Patiemo is nu in balbezit. Patiemo haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 3:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Zambrowski de bal onder controle te krijgen. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gabryś de bal. Patiemo verovert de bal door een tackle van achteren. Patiemo schiet op doel. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 33%, Samogon 67%.
Owocowe Petle - Samogon 4:0