Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0130
  • Stadion: Gniazdo Smoka
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17977
TNT Dragon Tornado Club KS Podhale Nowy Targ
4-1-3-2 juni 2.0 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


17e minuut.
Klungelig pakt Ferro de bal. Ferro passt de bal met de wreef. Laitano is nu in balbezit. Estevan onderschept slim de pass. Estevan draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Andraszak geeft een lange en hoge pass. Andreasen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Colletti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andreasen maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyebíró bokst de bal weg.

24e minuut.
Achim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hun de bal. Hun passt de bal met de wreef. Ferro geeft een hoge lob. Estevan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Andraszak onderschept slim de pass. Cardoso met een sublieme pass. Kosior is nu in balbezit. Andreasen onderschept slim de pass. Andreasen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - KS Podhale Nowy Targ 1:0

28e minuut.
Falsetti komt het veld opgelopen. Schweiger komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Variaş neemt de hoekschop. Ferro kopt de bal weg. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TNT Dragon Tornado Club - KS Podhale Nowy Targ 1:1

32e minuut.
Colletti probeert naar een medespeler te passen. Andreasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasen passt de bal in één keer door. Trčka is nu in balbezit. Trčka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasen onderschept slim de pass. Andreasen haalt uit met een fantastische trap. Megyebíró bokst de bal weg.

37e minuut.
Falsetti kopt de bal weg. Colletti rent richting de bal. Colletti probeert naar een medespeler te passen. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lantz met een snelle inworp. Ferro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 58%, KS Podhale Nowy Targ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNT Dragon Tornado Club - KS Podhale Nowy Targ 1:1

46e minuut.
Zirafi komt het veld opgelopen. Banek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Cardoso met de inworp. Colletti rent richting de bal. Colletti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Achim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Lantz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletti is nu in balbezit. Colletti passt de bal in één keer door. Trčka rent richting de bal. Trčka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Colletti rent richting de bal. Colletti geeft de bal voor. Berzaín heeft problemen om de bal te vangen. Trčka is nu in balbezit. Trčka haalt uit met een fantastische trap. Megyebíró bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt Achim de bal. Achim probeert naar een medespeler te passen. Variaş rent richting de bal. Variaş geeft een hoge lob. Lantz kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Berzaín met een sublieme pass. Inworp. Zirafi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colletti is nu in balbezit. Colletti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Variaş geeft de bal voor. Nebot met een sublieme pass. Colletti kopt de bal weg. Daar is Andreasen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreasen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 45%, KS Podhale Nowy Targ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNT Dragon Tornado Club - KS Podhale Nowy Targ 1:1