Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Leszczyna KS Orlęta
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ostrobramski passt de bal met de wreef. Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov passt de bal in één keer door. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ostrobramski is nu in balbezit. Ostrobramski passt de bal in één keer door. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov schiet op doel. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Walicki kopt de bal weg. Utku rent richting de bal. Utku probeert naar een medespeler te passen. Qayıbov is nu in balbezit. Qayıbov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano speelt de bal door. Qayıbov is nu in balbezit. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 1:0

18e minuut.
Węglocki speelt de bal door. Pápay is nu in balbezit. Pápay met een sublieme pass. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... Mrowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

21e minuut.
Solano passt de bal zonder na te denken. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński bokst de bal weg. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Utku met een snelle inworp. Qayıbov is nu in balbezit. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ólafsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Węglocki met een sublieme pass. Ostrobramski rent richting de bal. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 2:0

32e minuut.
Siladi geeft een hoge lob. Kaczmarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 3:0

33e minuut.
Solano rent richting de bal. Preś onderschept slim de pass. Preś probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ostrobramski is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft de bal voor. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 4:0

38e minuut.
Siladi geeft een hoge lob. Qayıbov probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kaczmarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrobramski is nu in balbezit. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal zonder na te denken. Puda rent richting de bal. Ostrobramski verovert de bal door een tackle van achteren. Pápay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 33%, KS Orlęta 67%.
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 4:0

50e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov passt de bal zonder na te denken. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 5:0

50e minuut.
Karolkiewicz speelt de bal door. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros passt de bal met de wreef. Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 6:0

56e minuut.
Utku bereikt de bal nog maar net als eerste. Utku geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov onderschept slim de pass. Qayıbov schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Siladi rent richting de bal. Siladi passt de bal in één keer door. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 7:0

62e minuut.
Siadek onderschept slim de pass. Pápay is nu in balbezit. Pápay geeft een lange en hoge pass. Qayıbov rent richting de bal. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Ostrobramski heeft problemen om de bal te vangen. Preś is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrobramski rent richting de bal. Ostrobramski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Siadek met de inworp. Pápay geeft een hoge lob. Walicki probeert de bal met de borst te controleren. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 8:0

80e minuut.
Puda heeft problemen om de bal te vangen. Ostrobramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrobramski met een sublieme pass. Qayıbov is nu in balbezit. Qayıbov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaczmarczyk de bal onder controle te krijgen. Mrowiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 9:0

88e minuut.
Preś onderschept slim de pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano probeert naar een medespeler te passen. Qayıbov heeft problemen om de bal te vangen. Qayıbov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Leszczyna 31%, KS Orlęta 69%.
Victoria Leszczyna - KS Orlęta 10:0