Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orlęta TestDEV
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Trybalski passt de bal zonder na te denken. Gruszczak met een sublieme pass. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski onderschept slim de pass. Cudowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Puda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Werbiński speelt de bal door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trybalski. Trybalski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Preś de bal onder controle te krijgen. Werbiński rent richting de bal. Werbiński speelt de bal door. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - TestDEV 1:0

39e minuut.
Trybalski rent richting de bal. Trybalski speelt de bal door. Puda rent richting de bal. Cudowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cudowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Orlęta - TestDEV 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 67%, TestDEV 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Orlęta - TestDEV 1:1

57e minuut.
Węglocki is nu in balbezit. Węglocki passt de bal in één keer door. Preś probeert naar een medespeler te passen. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orlęta - TestDEV 2:1

58e minuut.
Gruszczak passt de bal in één keer door. Cudowski rent richting de bal. Walicki begaat een overtreding. Walicki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rępał onderschept slim de pass. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak geeft een hoge lob. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Mączyński is nu in balbezit. Karolkiewicz onderschept slim de pass. Karolkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros passt de bal met de wreef. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Najder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mączyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazurek met een snelle inworp. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Mądrochowski onderschept slim de pass. Mądrochowski met een sublieme pass. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kołodyński onderschept slim de pass. Kołodyński speelt de bal door. Cudowski rent richting de bal. Cudowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaczmarczyk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zjawin rent richting de bal. Preś met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orlęta 45%, TestDEV 55%.
KS Orlęta - TestDEV 2:1