Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II PernambukoTeam
352 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 27.9
solid Schieten weak
weak Passen average
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Byrt de bal. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass. Boduch is nu in balbezit. Boduch schiet op doel. Gibbage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mirecki de bal. Mirecki onderschept slim de pass. Fon rent richting de bal. Fon draait met de bal, schiet en ... Gibbage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Osipowicz geeft de bal voor. Fon kopt de bal weg. Kaferski heeft problemen om de bal te vangen. Boduch is nu in balbezit. Boduch haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo is nu in balbezit. Gordo passt de bal zonder na te denken. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rogoveanu passt de bal in één keer door. Cmíral heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Niemiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - PernambukoTeam 1:0

21e minuut.
Osipowicz heeft problemen om de bal te vangen. Boduch rent richting de bal. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gibbage met een harde bal richting middenveld. Osipowicz kopt de bal weg. Fon rent richting de bal. Fon draait met de bal, schiet en ... Gibbage probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kaferski de bal. Boduch rent richting de bal. Boduch geeft een lange en hoge pass. Gibbage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Topszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Topszewski geeft een hoge lob. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 39%, PernambukoTeam 61%.
GKS Tychy II - PernambukoTeam 1:0

47e minuut.
Rădescu is nu in balbezit. Kaferski onderschept slim de pass. Kaferski geeft de bal voor. Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch haalt uit met een fantastische trap. Gibbage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski rent richting de bal. Geantă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geantă krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kaferski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gibbage trapt de bal weg van het doel. Byrt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rogoveanu de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Osipowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fon de bal onder controle te krijgen. Kuterba met een sublieme pass. Boduch probeert de bal met de borst te controleren. Boduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Niemiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - PernambukoTeam 2:0

70e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt onderschept slim de pass. Byrt speelt de bal door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Banovic verovert de bal door een tackle van achteren. Banovic geeft een lange en hoge pass. Cmíral rent richting de bal. Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky schiet op doel. Niemiec bokst de bal weg.

77e minuut.
Banovic geeft een lange en hoge pass. Daar is Cmíral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - PernambukoTeam 3:0

79e minuut.
Rogański passt de bal in één keer door. Boduch is nu in balbezit. Fon rent richting de bal. Fon haalt uit met een fantastische trap. Gibbage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - PernambukoTeam 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 47%, PernambukoTeam 53%.
GKS Tychy II - PernambukoTeam 3:1