Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam GKS Tychy II
532 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Przygoński speelt de bal door. Roszak is nu in balbezit. Roszak met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Przygoński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuterba de bal. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek schiet op doel. Kuterba probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński verovert de bal door een tackle van achteren. Przygoński met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:1

20e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza passt de bal zonder na te denken. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo geeft een lange en hoge pass. Kufa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Podżorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:2

29e minuut.
Nadolsky geeft een hoge lob. Gordo is nu in balbezit. Gordo schiet op doel. Podżorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dobias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:3

35e minuut.
Geantă passt de bal in één keer door. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gordo geeft de bal voor. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu haalt uit met een fantastische trap. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 78%, GKS Tychy II 22%.
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:3

53e minuut.
Byrt geeft een hoge lob. Gordo rent richting de bal. Gordo passt de bal zonder na te denken. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Podżorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordo rent richting de bal. Gordo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mąkosza geeft de bal voor. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Gordo rent richting de bal. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podżorski trapt de bal weg van het doel. Geantă kopt de bal weg. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szreder rent richting de bal. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt met een sublieme pass. Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:4

66e minuut.
Nadolsky probeert de bal met de borst te controleren. Szreder rent richting de bal. Byrt onderschept slim de pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:5

67e minuut.
Kaferski met een sublieme pass. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo passt de bal zonder na te denken. Daar is Nadolsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Mąkosza heeft problemen om de bal te vangen. Mąkosza met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Podżorski bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Byrt de bal. Szreder is nu in balbezit. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:6

84e minuut.
Klungelig pakt Mąkosza de bal. Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Grochowalski rent richting de bal. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mąkosza met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal met de wreef. Gordo is nu in balbezit. Gordo draait met de bal, schiet en ... Podżorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:7

88e minuut.
Przygoński speelt de bal door. Daar is Zubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 69%, GKS Tychy II 31%.
PernambukoTeam - GKS Tychy II 0:8