Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Fc Nowiak PernambukoTeam
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bojkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny is nu in balbezit. Zubek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zubek krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Roszak passt de bal in één keer door. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal met de wreef. Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Płaza is nu in balbezit. Płaza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zubek passt de bal met de wreef. Przygoński rent richting de bal. Zubek is nu in balbezit. Zubek schiet op doel. Iwańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Grochowalski met de inworp. Przygoński is nu in balbezit. Przygoński haalt uit met een fantastische trap. Rytel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Fc Nowiak - PernambukoTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Fc Nowiak 41%, PernambukoTeam 59%.
Legia Fc Nowiak - PernambukoTeam 0:1

48e minuut.
Kałuski met een sublieme pass. Bojkiewicz speelt de bal door. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bojkiewicz passt de bal met de wreef. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Białogłowski de bal. Białogłowski schiet op doel. Dobias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pruszewicz bokst de bal weg.

57e minuut.
Grochowalski kopt de bal weg. Bojkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bojkiewicz met een sublieme pass. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Fc Nowiak - PernambukoTeam 1:1

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pruszewicz niet meer kan verder spelen. Podżorski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białogłowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Białogłowski kan niet meer verder spelen. Bulzacki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bojkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zaorski is nu in balbezit. Bulzacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulzacki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Juszkiewicz met een sublieme pass. Kufa heeft problemen om de bal te vangen. Płaza rent richting de bal. Płaza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Fc Nowiak 50%, PernambukoTeam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Fc Nowiak - PernambukoTeam 1:1