Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Oderka Opole GKS Tychy II
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten good
weak Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Nadolsky passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. Byrt met een sublieme pass. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Gorzała bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - GKS Tychy II 0:1

8e minuut.
Kin met een snelle inworp. Geantă is nu in balbezit. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Pacyna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bardier de bal. Bardier geeft een lange en hoge pass. Wilczek krijgt zijn hoofd ertegen. Gibbage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Pacyna is nu in balbezit. Pacyna geeft een lange en hoge pass. Ristoiu kopt de bal weg. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek schiet op doel. Gibbage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ristoiu onderschept slim de pass. Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Gibbage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS Oderka Opole - GKS Tychy II 1:1

27e minuut.
Banovic onderschept slim de pass. Banovic geeft de bal voor. Chiaramonte heeft problemen om de bal te vangen. Gordo rent richting de bal. Gordo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaramonte onderschept slim de pass. Bogdal rent richting de bal. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal met de wreef. Gordo rent richting de bal. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 59%, GKS Tychy II 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKS Oderka Opole - GKS Tychy II 1:1

47e minuut.
Chiaramonte geeft de bal voor. Wilczek kopt de bal weg. Banovic probeert de bal aan de voet te houden. Bardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gordo rent richting de bal. Gordo speelt de bal door. Szmyt kan de bal niet met de borst controleren. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Gorzała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Byrt probeert naar een medespeler te passen. Topszewski geeft een hoge lob. Gordo rent richting de bal. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - GKS Tychy II 1:2

77e minuut.
Chiaramonte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mąkosza met de inworp. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 60%, GKS Tychy II 40%.
OKS Oderka Opole - GKS Tychy II 1:2