Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Oderka Opole WIDZEW_ŁÓDŹ
Normal Tactiek Herbapol
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 30.9
average Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Bardier speelt de bal door. Pacyna geeft een hoge lob. Tworkowski probeert de bal met de borst te controleren. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bardier is nu in balbezit. Bardier geeft de bal voor. Hartvigsen kopt de bal weg. Čadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogdal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hartvigsen is nu in balbezit. Hartvigsen geeft de bal voor. Inworp. Bardier met een snelle inworp. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Čadek geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsvetkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna is nu in balbezit. Kukars onderschept slim de pass. Kukars schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gorzała speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sędłak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kukars is nu in balbezit. Kukars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Mititelu de bal. Mititelu speelt de bal door. Klungelig pakt Mândruleanu de bal. Mândruleanu schiet op doel. Tsvetkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:2

37e minuut.
Pacyna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čadek met een snelle inworp. Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

40e minuut.
Pastrana speelt de bal door. Sędłak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacyna. Pacyna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 75%, WIDZEW_ŁÓDŹ 25%.
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:3

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Čadek de bal onder controle te krijgen. Bogdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadek onderschept slim de pass. Čadek geeft een hoge lob. Mândruleanu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

54e minuut.
Chiaramonte passt de bal zonder na te denken. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu speelt de bal door. Kukars rent richting de bal. Kukars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:4

56e minuut.
Mititelu geeft een hoge lob. Mândruleanu kopt de bal weg. Daar is Tsvetkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukars is nu in balbezit. Kukars haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Orjuela geeft de bal voor. Szmyt heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. Gorzała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:5

72e minuut.
Čadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadek geeft een hoge lob. Mândruleanu rent richting de bal. Kukars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukars schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:6

79e minuut.
Szmyt geeft de bal voor. Inworp. Sędłak met de inworp. Mititelu rent richting de bal. Mititelu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Oderka Opole 55%, WIDZEW_ŁÓDŹ 45%.
OKS Oderka Opole - WIDZEW_ŁÓDŹ 0:6