Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żagań CF OKS Oderka Opole
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 26.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Swoczyna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wasiak de bal. Ristoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wasiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Bardier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - OKS Oderka Opole 0:1

4e minuut.
Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek onderschept slim de pass. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bogdal is nu in balbezit. Bogdal geeft een lange en hoge pass. Grygo is nu in balbezit. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stojan met een snelle inworp. Bardier geeft de bal voor. Środoń heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wasiak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wasiak kan niet meer verder spelen. Dusza komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Partyka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin met de inworp. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stojan met de inworp. Bardier rent richting de bal. Bardier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stojan kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilczek de bal. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap. Wspaniały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Dusza verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaramonte verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaramonte probeert naar een medespeler te passen. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - OKS Oderka Opole 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 66%, OKS Oderka Opole 34%.
Żagań CF - OKS Oderka Opole 0:2

49e minuut.
Partyka kopt de bal weg. Zachwyc probeert de bal aan de voet te houden. Stojan rent richting de bal. Zachwyc onderschept slim de pass. Zachwyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bardier speelt de bal door. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka rent richting de bal. Wilczek onderschept slim de pass. Wilczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żagań CF - OKS Oderka Opole 0:3

66e minuut.
Wilczek passt de bal in één keer door. Ristoiu rent richting de bal. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. Wspaniały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Partyka de bal onder controle te krijgen. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek schiet op doel. Wspaniały kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pastrana geeft de bal voor. Bardier kopt de bal weg. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. Wspaniały maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żagań CF 54%, OKS Oderka Opole 46%.
Żagań CF - OKS Oderka Opole 0:3