Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II GKS Pna
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Topszewski geeft een lange en hoge pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky passt de bal in één keer door. Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 1:0

26e minuut.
Byrt kopt de bal weg. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mąkosza neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pędzich is nu in balbezit. Pędzich met een sublieme pass. Kaferski geeft een hoge lob. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Świerad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 2:0

31e minuut.
Topszewski is nu in balbezit. Topszewski met een sublieme pass. Geantă rent richting de bal. Geantă geeft een lange en hoge pass. Gordo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 3:0

37e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Smółko met een sublieme pass. Gordo is nu in balbezit. Gordo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 33%, GKS Pna 67%.
GKS Tychy II - GKS Pna 4:0

52e minuut.
Iwańczyk passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geantă met een snelle inworp. Mąkosza geeft een hoge lob. Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Świerad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza passt de bal in één keer door. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Gordo rent richting de bal. Gordo probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Świerad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 5:0

65e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza geeft een lange en hoge pass. Tkocz kopt de bal weg. Daar is Nadolsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Świerad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 6:0

75e minuut.
Klungelig pakt Pędzich de bal. Geantă speelt de bal door. Mąkosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąkosza geeft de bal voor. Nadolsky springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - GKS Pna 7:0

78e minuut.
Iwańczyk met een sublieme pass. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba geeft een hoge lob. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 35%, GKS Pna 65%.
GKS Tychy II - GKS Pna 7:0