Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II AP 21 Kowala
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Mąkosza kopt de bal weg. Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piech de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Galusko de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topszewski zal de hoekschop nemen. Nadolsky kopt de bal weg. Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Topszewski onderschept slim de pass. Topszewski geeft een hoge lob. Nadolsky rent richting de bal. Gordo rent richting de bal. Gordo schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czwertyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piech met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piech de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 1:0

19e minuut.
Geantă kopt de bal weg. Klungelig pakt Byrt de bal. Papajec is nu in balbezit. Byrt onderschept slim de pass. Byrt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papajec is nu in balbezit. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 2:0

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tarnowski niet meer kan verder spelen. Rochacki komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mąkosza rent richting de bal. Mąkosza geeft een hoge lob. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 3:0

28e minuut.
Mąkosza passt de bal zonder na te denken. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński is nu in balbezit. Byrt rent richting de bal. Byrt passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 4:0

35e minuut.
Topszewski met een snelle inworp. Nadolsky geeft de bal voor. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nadolsky probeert de bal aan de voet te houden. Byrt is nu in balbezit. Byrt passt de bal zonder na te denken. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Rochacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 23%, AP 21 Kowala 77%.
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 5:0

49e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal met de wreef. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Rochacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Komasiński de bal. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geantă met de inworp. Mąkosza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zawistowski kopt de bal weg. Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal zonder na te denken. Daar is Nadolsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă passt de bal in één keer door. Gordo is nu in balbezit. Gordo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 31%, AP 21 Kowala 69%.
GKS Tychy II - AP 21 Kowala 5:0