Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koszman MKS Sparta Gorzów
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki is nu in balbezit. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Lakwa rent richting de bal. Lakwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka met een sublieme pass. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 0:1

24e minuut.
Nawałka passt de bal in één keer door. Komar is nu in balbezit. Komar geeft een hoge lob. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa schiet op doel. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koszman 45%, MKS Sparta Gorzów 55%.
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 0:2

50e minuut.
Wiechowski geeft een lange en hoge pass. Szmyt maakt een snoekduik en kopt de bal. Łabudziński rent richting de bal. Łabudziński draait met de bal, schiet en ... Zająkała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 1:2

53e minuut.
Pietrzykowski onderschept slim de pass. Pietrzykowski geeft een hoge lob. Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Łabudziński geeft een hoge lob. Rucki rent richting de bal. Rucki speelt de bal door. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lakwa is nu in balbezit. Lakwa passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 1:3

78e minuut.
Nawałka geeft de bal voor. Lenort kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmulewicz de bal. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Buniek geeft een lange en hoge pass. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Lakwa rent richting de bal. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Latoń de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal met de wreef. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koszman 44%, MKS Sparta Gorzów 56%.
FC Koszman - MKS Sparta Gorzów 1:3