Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lisewo MKS Sparta Gorzów
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochojski rent richting de bal. Ochojski draait met de bal, schiet en ... Tywralski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ochojski probeert naar een medespeler te passen. Wlatczyński is nu in balbezit. Wlatczyński speelt de bal door. Ochojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochojski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ochojski met een sublieme pass. Zamordek rent richting de bal. Zamordek met een sublieme pass. Marszał rent richting de bal. Marszał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 1:0

31e minuut.
Wąpierz geeft een hoge lob. Tywralski kopt de bal weg. Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 2:0

42e minuut.
Olszowy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komar met de inworp. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lisewo 45%, MKS Sparta Gorzów 55%.
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 2:0

47e minuut.
Inworp. Wlatczyński met de inworp. Ochojski is nu in balbezit. Ochojski geeft de bal voor. Granat probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nawałka schiet op doel. Olszowy kopt de bal weg. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 2:1

62e minuut.
Sznaucner is nu in balbezit. Sznaucner geeft een lange en hoge pass. Marszał is nu in balbezit. Marszał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kubisztal verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka rent richting de bal. Kubisztal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubisztal krijgt een gele kaart. Nawałka raakt geblesseerd tijdens het duel. Nawałka wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek passt de bal in één keer door. Marszał rent richting de bal. Marszał haalt uit met een fantastische trap. Zająkała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 3:1

71e minuut.
Ochojski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedziałek rent richting de bal. Poniedziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wlatczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lisewo 46%, MKS Sparta Gorzów 54%.
Victoria Lisewo - MKS Sparta Gorzów 3:1