Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathie FC FC Melanz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


20e minuut.
Daar is Byczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski passt de bal met de wreef. Czajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czajka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosz probeert naar een medespeler te passen. Schouwstra is nu in balbezit. Schouwstra draait met de bal, schiet en ... Wijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal in één keer door. Byczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki onderschept slim de pass. Otrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathie FC - FC Melanz 0:1

38e minuut.
Remień geeft een lange en hoge pass. Migacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Byczek de bal. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Cimoszewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Czajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorski is nu in balbezit. Czajka rent richting de bal. Czajka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathie FC 48%, FC Melanz 52%.
Mathie FC - FC Melanz 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Biżek de bal. Biżek probeert naar een medespeler te passen. Wiechowski is nu in balbezit. Czajka onderschept slim de pass. Czajka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Byczek is nu in balbezit. Byczek geeft de bal voor. Wiechowski probeert de bal aan de voet te houden. Jeziorski is nu in balbezit. Jeziorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosz geeft een hoge lob. Daar is Pietrkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wiechowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biżek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Migacz speelt de bal door. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Biżek rent richting de bal. Wiechowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biżek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jeziorski neemt zijn aanloop. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mathie FC - FC Melanz 1:1

89e minuut.
Dobosz probeert naar een medespeler te passen. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki met een sublieme pass. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathie FC 50%, FC Melanz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mathie FC - FC Melanz 1:1