Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia grajewiczanie
luty1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chomentowski is nu in balbezit. Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki passt de bal in één keer door. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Luczak rent richting de bal. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka speelt de bal door. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - grajewiczanie 1:0

22e minuut.
Tylas onderschept slim de pass. Tylas geeft een lange en hoge pass. Bożej kopt de bal weg. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Martyniak geeft de bal voor. Roztoczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tylas de bal. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tylas is nu in balbezit. Tylas geeft de bal voor. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Chomentowski rent richting de bal. Krupa onderschept slim de pass. Krupa passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - grajewiczanie 2:0

42e minuut.
Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roztoczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iwanicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krupa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal zonder na te denken. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek onderschept slim de pass. Roztoczek schiet op doel. Czub bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 20%, grajewiczanie 80%.
F.C Żytnia - grajewiczanie 2:0

58e minuut.
Czub speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurnatowski met een snelle inworp. Tyczka rent richting de bal. Tyczka geeft de bal voor. Czub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Doeltrap. Wernecki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rudowski met de inworp. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek geeft een hoge lob. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - grajewiczanie 3:0

66e minuut.
Piechowicz is nu in balbezit. Kurnatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnatowski met een sublieme pass. Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Koryzna passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Klungelig pakt Drożko de bal. Koryzna speelt de bal door. Tyczka heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka schiet op doel. Tylas probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - grajewiczanie 4:0

71e minuut.
Kremblewski komt het veld opgelopen. Mirski komt het veld opgelopen. Peterszajn komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Peterszajn is nu in balbezit. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirski probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czub trapt de bal weg. Tyczka kopt de bal weg. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kurnatowski probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tylas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tyczka kopt de bal weg. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek onderschept slim de pass. Roztoczek controleert de bal met de borst. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 22%, grajewiczanie 78%.
F.C Żytnia - grajewiczanie 4:0