Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anwari FC FcDoner
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Gryczan onderschept slim de pass. Gryczan speelt de bal door. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Pełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwari FC - FcDoner 1:0

31e minuut.
Jędrysik verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... Twarogowski geeft een hoge lob. Jędrysik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwari FC - FcDoner 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwari FC 36%, FcDoner 64%.
Anwari FC - FcDoner 2:0

50e minuut.
Geremek rent richting de bal. Grudziński is nu in balbezit. Geremek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geremek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fedak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subocz komt het veld opgelopen. Gąsiennica met de inworp. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gryczan geeft een lange en hoge pass. Gimalski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miedziński de bal onder controle te krijgen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopański met een snelle inworp. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz bokst de bal weg. Markiel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gąsiennica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forc komt het veld opgelopen. Gimalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Markiel rent richting de bal. Markiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anwari FC - FcDoner 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwari FC 66%, FcDoner 34%.
Anwari FC - FcDoner 2:1