Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasja Krosno SVG Micigózd
Pasja Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Schabowy rent richting de bal. Schabowy passt de bal zonder na te denken. Kełpikowski heeft problemen om de bal te vangen. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski geeft de bal voor. Kełpikowski kopt de bal weg. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 1:0

8e minuut.
Abadan rent richting de bal. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szyszka trapt de bal weg. Schabowy kopt de bal weg. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ptasiński passt de bal zonder na te denken. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy geeft de bal voor. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Schabowy met een snelle inworp. Ingelsten heeft problemen om de bal te vangen. Ingelsten speelt de bal door. Schabowy rent richting de bal. Schabowy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 2:0

29e minuut.
Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic geeft een hoge lob. Ptasiński geeft een lange en hoge pass. Ingelsten geeft een hoge lob. Labiş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy geeft een lange en hoge pass. Gic kopt de bal weg. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ptasiński geeft een lange en hoge pass. Babik heeft problemen om de bal te vangen. Idziak is nu in balbezit. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ... Szyszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 26%, SVG Micigózd 74%.
Pasja Krosno - SVG Micigózd 2:0

46e minuut.
Popowicz komt het veld opgelopen. Uznański komt het veld opgelopen. Sarov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Janczylik passt de bal in één keer door. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 3:0

55e minuut.
Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz geeft een hoge lob. Bielas heeft problemen om de bal te vangen. Sarov rent richting de bal. Sarov draait met de bal, schiet en ... Szyszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sarov met een sublieme pass. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bielas de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Śrutwa onderschept slim de pass. Śrutwa geeft een hoge lob. Gic is nu in balbezit. Sarov onderschept slim de pass. Sarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 4:0

60e minuut.
Ignaczak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Labiş rent richting de bal. Labiş passt de bal zonder na te denken. Sarov rent richting de bal. Sarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Janczylik kan de bal niet met de borst controleren. Janczylik geeft een hoge lob. Daar is Bielas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gac komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Popowicz met een sublieme pass. Gac rent richting de bal. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 5:0

77e minuut.
Juzala rent richting de bal. Babik is nu in balbezit. Ignaczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gac rent richting de bal. Gac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Babik rent richting de bal. Janczylik onderschept slim de pass. Janczylik passt de bal zonder na te denken. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 6:0

82e minuut.
Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz passt de bal met de wreef. Sarov is nu in balbezit. Sarov draait met de bal, schiet en ... Szyszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - SVG Micigózd 7:0

87e minuut.
Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Gac kopt de bal weg. Daar is Gic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarov rent richting de bal. Sarov draait met de bal, schiet en ... Szyszka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 21%, SVG Micigózd 79%.
Pasja Krosno - SVG Micigózd 7:0