Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Charruas Pamperos GKS Gardeja 3
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Świerk geeft de bal voor. Małosolny probeert de bal aan de voet te houden. Waszkiewicz is nu in balbezit. Małosolny verovert de bal door een tackle van achteren. Małosolny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny probeert naar een medespeler te passen. Małosolny rent richting de bal. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - GKS Gardeja 3 1:0

22e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Małosolny rent richting de bal. Gardas rent richting de bal. Małosolny verovert de bal door een tackle van achteren. Małosolny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Małosolny is nu in balbezit. Małosolny passt de bal in één keer door. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - GKS Gardeja 3 2:0

33e minuut.
Trybuła met een sublieme pass. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas passt de bal met de wreef. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny probeert naar een medespeler te passen. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Grudniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Charruas Pamperos - GKS Gardeja 3 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Charruas Pamperos 43%, GKS Gardeja 3 57%.
Los Charruas Pamperos - GKS Gardeja 3 3:0

46e minuut.
Kleks met een sublieme pass. Daar is Sikora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gajdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajdzik geeft een hoge lob. Daar is Bieniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikora rent richting de bal. Sikora schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Charruas Pamperos 48%, GKS Gardeja 3 52%.
Los Charruas Pamperos - GKS Gardeja 3 3:0