Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Kowadła FC Bieżeń
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Wielgus met een snelle inworp. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sypniewski zijn tegenspeler op de grond. Sypniewski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Grudziński is nu in balbezit. Żyła rent richting de bal. Grudziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żyła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła begaat een overtreding. Biczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szarawarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarawarski schiet op doel. Rudecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moszek met een snelle inworp. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Żyła rent richting de bal. Żyła geeft de bal voor. Szarawarski rent richting de bal. Szarawarski schiet op doel. Treściński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Orbitek met een harde bal richting middenveld. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Rabakoń rent richting de bal. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Kowadła - FC Bieżeń 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Kowadła 71%, FC Bieżeń 29%.
Lech Kowadła - FC Bieżeń 1:0

46e minuut.
Wielgus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ślusarczyk komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Niewiarowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szerszunowicz neemt de hoekschop. Powieczko probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Powieczko met een harde bal richting middenveld. Ciuciła kopt de bal weg. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Rabakoń rent richting de bal. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Kowadła - FC Bieżeń 2:0

58e minuut.
Wodzyński rent richting de bal. Ciuciła onderschept slim de pass. Ciuciła met een sublieme pass. Szarawarski is nu in balbezit. Szarawarski schiet op doel. Łużecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Kowadła - FC Bieżeń 2:1

63e minuut.
Ślusarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Treściński rent richting de bal. Szarawarski onderschept slim de pass. Szarawarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pijawka passt de bal met de wreef. Kłosiński speelt de bal door. Rabakoń is nu in balbezit. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Żyła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grudziński met de inworp. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Kowadła - FC Bieżeń 3:1

90e minuut.
Rabakoń passt de bal met de wreef. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Kowadła 41%, FC Bieżeń 59%.
Lech Kowadła - FC Bieżeń 3:1