Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0145
  • Stadion: FC Jurek Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2556
Spartans Wrocław Lech Kowadła
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz rent richting de bal. Sypniewski onderschept slim de pass. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fornal is nu in balbezit. Fornal probeert naar een medespeler te passen. Chełkowski met een sublieme pass. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Płaza geeft een hoge lob. Inworp. Szerszunowicz met de inworp. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 0:1

33e minuut.
Lubicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal is nu in balbezit. Urbacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urbacz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełkowski onderschept slim de pass. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chełkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Wrocław 55%, Lech Kowadła 45%.
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 0:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wypij trapt de bal weg. Fornal kopt de bal weg. Juskowiak rent richting de bal. Juskowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Urbacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński passt de bal in één keer door. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 0:2

70e minuut.
Chełkowski speelt de bal door. Daar is Juskowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki rent richting de bal. Juskowiak onderschept slim de pass. Juskowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kłosiński controleert de bal met de borst. Lubicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłosiński. Kłosiński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Lubicz rent richting de bal. Sypniewski maakt een afschuwelijke overtreding. Lubicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lubicz kan niet meer verder spelen. Kozanecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Wrocław 32%, Lech Kowadła 68%.
Spartans Wrocław - Lech Kowadła 0:2