Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Mokotów Podwodne Niebo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Fonfara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurcewicz de bal onder controle te krijgen. Wiater rent richting de bal. Wiater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 0:1

14e minuut.
Daar is Kurcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajek speelt de bal door. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kurcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kurcewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Gwardzik met een sublieme pass. Petryna met een sublieme pass. Andrysz is nu in balbezit. Wiater onderschept slim de pass. Wiater haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gwardzik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kruszczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 58%, Podwodne Niebo 42%.
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 0:1

47e minuut.
Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski geeft de bal voor. Zdrzałek heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczka is nu in balbezit. Kopaczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Gajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek onderschept slim de pass. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Herbut verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut probeert naar een medespeler te passen. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz schiet op doel. Paleszewiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Kruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut passt de bal met de wreef. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Danielewicz passt de bal met de wreef. Srebrowicz is nu in balbezit. Herbut verovert de bal door een tackle van achteren. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Herbut de bal. Danielewicz is nu in balbezit. Srebrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 34%, Podwodne Niebo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 1:1