Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahce87878787 LZS Jutrzenka Ropica Polska
Normal Tactiek lol2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś passt de bal met de wreef. Day probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:1

14e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Day probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpów de bal. Karpów draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:2

18e minuut.
Durbel geeft een hoge lob. Wichary kopt de bal weg. Day heeft problemen om de bal te vangen. Day geeft een hoge lob. Lo-Yong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:3

20e minuut.
Stefaniak kopt de bal weg. Day geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stefaniak de bal. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:4

26e minuut.
Wolak rent richting de bal. Wolak probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Wolak de bal. Nadolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpów is nu in balbezit. Karpów draait met de bal, schiet en ... Stefaniak verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wolak zal de hoekschop nemen. Karpów springt en kopt de bal. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Durbel heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak speelt de bal door. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak geeft een lange en hoge pass. Karpów krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:6

38e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Krupa passt de bal in één keer door. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Giemsa speelt de bal door. Opaliński probeert de bal met de borst te controleren. Karpów rent richting de bal. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Karpów schiet op doel. Dubuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Česnelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Česnelis geeft een lange en hoge pass. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel. De bal raakt de paal. Stefaniak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wolak is nu in balbezit. Wolak geeft een hoge lob. Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpów rent richting de bal. Karpów schiet op doel. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Wolak de bal. Krupa geeft een hoge lob. Nadolny probeert de bal aan de voet te houden. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:7

45e minuut.
Öztürkeri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce87878787 80%, LZS Jutrzenka Ropica Polska 20%.
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:7

50e minuut.
Nadolny passt de bal in één keer door. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day met een sublieme pass. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Wolak geeft een lange en hoge pass. Stefaniak heeft problemen om de bal te vangen. Krupa rent richting de bal. Krupa passt de bal zonder na te denken. Day geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:8

54e minuut.
Krupa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rudowski de bal. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft een lange en hoge pass. Wolak geeft een lange en hoge pass. Dubuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buitenspel voor Karpów. Goede buitenspelval van de verdediging. Crawford komt het veld opgelopen. Kujanpää komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujanpää onderschept slim de pass. Kujanpää speelt de bal door. Karpów is nu in balbezit. Karpów haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:9

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szőnyi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Day is nu in balbezit. Day speelt de bal door. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:10

63e minuut.
Klungelig pakt Rudowski de bal. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi passt de bal met de wreef. Kujanpää rent richting de bal. Kujanpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:11

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prałat komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Kujanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Kujanpää geeft de bal voor. Klungelig pakt Lo-Yong de bal. Lo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:12

68e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Majkowski zijn tegenspeler op de grond. Majkowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Stefaniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Dubuś trapt de bal weg van het doel. Kujanpää kopt de bal weg. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grajek rent richting de bal. Wolak rent richting de bal. Wolak geeft een hoge lob. Szőnyi controleert de bal met de borst. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:13

84e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft de bal voor. Szőnyi heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Dubuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:14

89e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Kujanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Kujanpää passt de bal zonder na te denken. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dubuś met een harde bal richting middenveld. Day kopt de bal weg. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Durbel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce87878787 82%, LZS Jutrzenka Ropica Polska 18%.
fenerbahce87878787 - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:15