Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jutrzenka Ropica Polska fenerbahce87878787
lol2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
excellent Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Öztürkeri geeft een lange en hoge pass. Karpów is nu in balbezit. Karpów passt de bal zonder na te denken. Kuś heeft problemen om de bal te vangen. Kuś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wolak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day passt de bal zonder na te denken. Karpów rent richting de bal. Karpów schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 1:0

13e minuut.
Day met een sublieme pass. Kuś heeft problemen om de bal te vangen. Kuś passt de bal met de wreef. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wolak met een sublieme pass. Krupa rent richting de bal. Krupa passt de bal met de wreef. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kuś passt de bal in één keer door. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Karpów passt de bal zonder na te denken. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 2:0

24e minuut.
Day rent richting de bal. Day passt de bal zonder na te denken. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong schiet op doel. Abakanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karpów controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 3:0

27e minuut.
Kuś met een sublieme pass. Klungelig pakt Krupa de bal. Krupa passt de bal in één keer door. Daar is Lo-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 4:0

33e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal in één keer door. Wolak geeft de bal voor. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dubuś niet meer kan verder spelen. Wojak komt het veld opgelopen. Wichary met een snelle inworp. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Karpów rent richting de bal. Karpów haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wojak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 5:0

39e minuut.
Nadolny passt de bal in één keer door. Wolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski begaat een overtreding. Fundakowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów passt de bal met de wreef. Daar is Lo-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karpów geeft een lange en hoge pass. Wolak kopt de bal weg. Klungelig pakt Lo-Yong de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kuś speelt de bal door. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Karpów met een sublieme pass. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 6:0

44e minuut.
Kuś passt de bal in één keer door. Česnelis geeft de bal voor. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong schiet op doel. Wojak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 20%, fenerbahce87878787 80%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 6:0

53e minuut.
Durbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbel geeft de bal voor. Karpów probeert de bal aan de voet te houden. Day is nu in balbezit. Day geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wojak trapt de bal weg. Krupa kopt de bal weg. Grajek heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kuś speelt de bal door. Lo-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krupa passt de bal met de wreef. Kuś is nu in balbezit. Kuś geeft een lange en hoge pass. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong draait met de bal, schiet en ... Wojak bokst de bal weg. Karpów is nu in balbezit. Karpów schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 7:0

62e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Krupa onderschept slim de pass. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 8:0

71e minuut.
Klungelig pakt Nadolny de bal. Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal met de wreef. Daar is Lo-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Wojak bokst de bal weg. Karpów rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 9:0

74e minuut.
Karpów passt de bal met de wreef. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Krupa passt de bal met de wreef. Lo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Wojak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Day met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuś de bal. Kuś passt de bal in één keer door. Karpów rent richting de bal. Karpów draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 10:0

87e minuut.
Klungelig pakt Opaliński de bal. Krupa is nu in balbezit. Krupa speelt de bal door. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Karpów passt de bal zonder na te denken. Lo-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów draait met de bal, schiet en ... Wojak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpów is nu in balbezit. Karpów schiet op doel. Wojak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 14%, fenerbahce87878787 86%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - fenerbahce87878787 10:0