Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kerlaeblaster58384683748 Tornado Inter
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zawidzki is nu in balbezit. Zawidzki passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Tornado Inter 0:1

6e minuut.
Kurdziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdziel passt de bal met de wreef. Kresa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurdziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdziel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ochodek rent richting de bal. Drożko is nu in balbezit. Drożko speelt de bal door. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap. Romper bokst de bal weg.

10e minuut.
Mielniczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronowicki komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kurdziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Filar onderschept slim de pass. Filar probeert naar een medespeler te passen. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romper trapt de bal weg van het doel. Filar kopt de bal weg. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okno is nu in balbezit. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas passt de bal zonder na te denken. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Terek rent richting de bal. Drożko verovert de bal door een tackle van achteren. Drożko passt de bal zonder na te denken. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochodek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Okno wilt de vrije trap nemen. Drągowski kopt de bal weg. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerlaeblaster58384683748 57%, Tornado Inter 43%.
kerlaeblaster58384683748 - Tornado Inter 0:1

57e minuut.
Drożko kopt de bal weg. Filar bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek probeert naar een medespeler te passen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdziel begaat een overtreding. Drągowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Drągowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Madera de bal. Drożko is nu in balbezit. Drożko draait met de bal, schiet en ... Romper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Terek geeft een lange en hoge pass. Bronowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronowicki met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fuk is nu in balbezit. Fuk schiet op doel. Ochodek probeert de bal aan de voet te houden. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Tornado Inter 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerlaeblaster58384683748 58%, Tornado Inter 42%.
kerlaeblaster58384683748 - Tornado Inter 0:2