Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eysterr Team fenerbahce87878787
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Fundakowski speelt de bal door. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węgrzyk. Węgrzyk krijgt een gele kaart. Złomek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świder komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - fenerbahce87878787 0:1

9e minuut.
Grajek is nu in balbezit. Grajek geeft een lange en hoge pass. Tomiczek controleert de bal met de borst. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bąchorek geeft de bal voor. Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw rent richting de bal. Seniw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Węgrzyk passt de bal met de wreef. Daar is Opaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opaliński geeft een lange en hoge pass. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - fenerbahce87878787 0:2

26e minuut.
Rabakoń rent richting de bal. Złomek onderschept slim de pass. Złomek passt de bal met de wreef. Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemsa passt de bal zonder na te denken. Świder is nu in balbezit. Świder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kukulski onderschept slim de pass. Merkiewski rent richting de bal. Rudowski rent richting de bal. Merkiewski onderschept slim de pass. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap. Dubuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eysterr Team - fenerbahce87878787 1:2

41e minuut.
Nadolny is nu in balbezit. Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Świder speelt de bal door. Złomek is nu in balbezit. Złomek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eysterr Team 48%, fenerbahce87878787 52%.
Eysterr Team - fenerbahce87878787 1:2

57e minuut.
Świst trapt de bal weg. Klungelig pakt Opaliński de bal. Kukulski speelt de bal door. Daar is Merkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński passt de bal met de wreef. Złomek is nu in balbezit. Złomek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Skosogorienko de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Węgrzyk rent richting de bal. Złomek verovert de bal door een tackle van achteren. Złomek schiet op doel. Skosogorienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Złomek passt de bal met de wreef. Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąchorek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bąchorek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eysterr Team 53%, fenerbahce87878787 47%.
Eysterr Team - fenerbahce87878787 1:2