Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Tomasovia fc.ramzi
N++ Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Kurtyka rent richting de bal. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Helenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helenek geeft een lange en hoge pass. Dziwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Helenek is nu in balbezit. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bychowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kania speelt de bal door. Leś rent richting de bal. Leś draait met de bal, schiet en ... Dziwak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - fc.ramzi 1:0

13e minuut.
Dzwonek trapt de bal weg. Helenek kopt de bal weg. Szymkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal in één keer door. Leś rent richting de bal. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Biskupski de bal. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - fc.ramzi 2:0

33e minuut.
Helenek met de inworp. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Helenek is nu in balbezit. Helenek geeft de bal voor. Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 32%, fc.ramzi 68%.
TKS Tomasovia - fc.ramzi 2:0

50e minuut.
Biskupski rent richting de bal. Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kurtyka speelt de bal door. Gutowski rent richting de bal. Gutowski passt de bal in één keer door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stoltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoltmann geeft een lange en hoge pass. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek schiet op doel. Dzwonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - fc.ramzi 2:1

56e minuut.
Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz rent richting de bal. Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gutowski passt de bal in één keer door. Helenek met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Klungelig pakt Leś de bal. Leś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś onderschept slim de pass. Helenek is nu in balbezit. Helenek geeft de bal voor. Kania krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec geeft een hoge lob. Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Leś is nu in balbezit. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea speelt de bal door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Helenek is nu in balbezit. Helenek passt de bal in één keer door. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Helenek heeft problemen om de bal te vangen. Helenek passt de bal met de wreef. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. Dziwak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Tomasovia - fc.ramzi 3:1

79e minuut.
Regowski passt de bal in één keer door. Bychowiec speelt de bal door. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Leś rent richting de bal. Leś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dziwak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Helenek kopt de bal weg. Leś is nu in balbezit. Leś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Regowski heeft problemen om de bal te vangen. Regowski probeert naar een medespeler te passen. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś haalt uit met een fantastische trap. Dziwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea speelt de bal door. Kania rent richting de bal. Kania draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Tomasovia 21%, fc.ramzi 79%.
TKS Tomasovia - fc.ramzi 3:1