Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patałachy CWKS MAZOWIA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Ratajczyk geeft een lange en hoge pass. Ren kan de bal niet met de borst controleren. Brajewski is nu in balbezit. Brajewski draait met de bal, schiet en ... Korytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patałachy - CWKS MAZOWIA 1:0

22e minuut.
Jackowski onderschept slim de pass. Doradca rent richting de bal. Jackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brajewski rent richting de bal. Brajewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Furtek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosyła. Furtek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mosyła met een sublieme pass. Furtek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kępka is nu in balbezit. Kępka passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patałachy 54%, CWKS MAZOWIA 46%.
patałachy - CWKS MAZOWIA 1:0

46e minuut.
Frąckowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąckowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panicz de bal. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kępka met de inworp. Ociepka is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Brajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski onderschept slim de pass. Brajewski rent richting de bal. Brajewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mosyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doradca is nu in balbezit. Doradca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Mosyła is nu in balbezit. Furtek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mosyła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mosyła kan niet meer verder spelen. Przyziółkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patałachy 49%, CWKS MAZOWIA 51%.
patałachy - CWKS MAZOWIA 1:0