Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Glinianka Czarne Błota
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kądziołka met een sublieme pass. Bronner rent richting de bal. Bronner met een sublieme pass. Klungelig pakt Rębisz de bal. Rębisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biegun niet meer kan verder spelen. Pluciński komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Słomowski passt de bal met de wreef. Kądziołka is nu in balbezit. Kądziołka passt de bal in één keer door. Kwapisz rent richting de bal. Kwapisz schiet op doel. Pluciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Glinianka - Czarne Błota 1:0

39e minuut.
Bielski onderschept slim de pass. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Kaplon met een sublieme pass. Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matusiak met een sublieme pass. Kotwas rent richting de bal. Kotwas probeert naar een medespeler te passen. Siadaczka rent richting de bal. Siadaczka haalt uit met een fantastische trap. Kolbus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Glinianka - Czarne Błota 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Glinianka 38%, Czarne Błota 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Glinianka - Czarne Błota 1:1

49e minuut.
Słomowski met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Bronner met een sublieme pass. Rębisz heeft problemen om de bal te vangen. Rębisz speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bielski geeft een hoge lob. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk geeft een hoge lob. Rębisz kan de bal niet met de borst controleren. Rębisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kwapisz onderschept slim de pass. Kwapisz passt de bal in één keer door. Kaplon rent richting de bal. Rębisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kądziołka verovert de bal door een tackle van achteren. Kądziołka met een sublieme pass. Kwapisz rent richting de bal. Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz haalt uit met een fantastische trap. Pluciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Glinianka - Czarne Błota 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Glinianka 38%, Czarne Błota 62%.
KS Glinianka - Czarne Błota 2:1