Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa sól True Friends
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania passt de bal zonder na te denken. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa sól - True Friends 0:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakwas met een snelle inworp. Śliczner is nu in balbezit. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa sól - True Friends 0:2

23e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Kociński is nu in balbezit. Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sadecki passt de bal zonder na te denken. Krawczyk rent richting de bal. Krawczyk speelt de bal door. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa sól - True Friends 0:3

38e minuut.
Piszpan rent richting de bal. Kurczab rent richting de bal. Piszpan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piszpan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa sól 64%, True Friends 36%.
Nowa sól - True Friends 0:3

46e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski geeft de bal voor. Bystrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Śliczner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski is nu in balbezit. Śliczner onderschept slim de pass. Śliczner geeft een lange en hoge pass. Piszpan heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab passt de bal zonder na te denken. Bystrzycki rent richting de bal. Sadecki onderschept slim de pass. Sadecki draait met de bal, schiet en ... Szamocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Piszpan rent richting de bal. Opania onderschept slim de pass. Opania speelt de bal door. Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa sól 38%, True Friends 62%.
Nowa sól - True Friends 0:3