Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantyda II volt123
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jankowski is nu in balbezit. Jankowski passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Probierz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Jędrzejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek rent richting de bal. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Czok rent richting de bal. Czok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantyda II - volt123 0:1

19e minuut.
Wojak met de inworp. Zarzeczny speelt de bal door. Jędrzejczyk speelt de bal door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Efir passt de bal met de wreef. Radłowski rent richting de bal. Wojak maakt een afschuwelijke overtreding. Wojak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wojak kopt de bal weg. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir is nu in balbezit. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantyda II 41%, volt123 59%.
Atlantyda II - volt123 0:1

61e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Czok is nu in balbezit. Liszewski rent richting de bal. Czok verovert de bal door een tackle van achteren. Czok draait met de bal, schiet en ... Pudysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantyda II - volt123 0:2

67e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Efir onderschept slim de pass. Efir passt de bal in één keer door. Czok rent richting de bal. Czok draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Jędrzejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rudziński is nu in balbezit. Jędrzejczyk begaat een overtreding. Jędrzejczyk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalski probeert naar een medespeler te passen. Jankowski is nu in balbezit. Jankowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kośmider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantyda II 39%, volt123 61%.
Atlantyda II - volt123 0:2