Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poraj 1977 Trzebniczanka
433 Tactiek 343
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Chlorek geeft de bal voor. Klungelig pakt Ługowski de bal. Gochev rent richting de bal. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pilichowski kopt de bal weg. Hopfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfer passt de bal met de wreef. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:1

7e minuut.
Szczypiorek geeft een lange en hoge pass. Bartosiak geeft een hoge lob. Drzewiński kopt de bal weg. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gochev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev onderschept slim de pass. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Drzewiński heeft problemen om de bal te vangen. Drzewiński probeert naar een medespeler te passen. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ... Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tłokiński de bal. Tłokiński geeft een hoge lob. Gochev is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilotijević zal de hoekschop nemen. Gochev heeft problemen om de bal te vangen. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński schiet op doel. Łupina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Osa geeft een lange en hoge pass. Gochev rent richting de bal. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:2

18e minuut.
Łupina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drzewiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilotijević zal de hoekschop nemen. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kalisz heeft problemen om de bal te vangen. Vilotijević is nu in balbezit. Vilotijević passt de bal zonder na te denken. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Łupina de bal. Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Retelewski is nu in balbezit. Preś onderschept slim de pass. Preś geeft een lange en hoge pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. Otrocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:3

25e minuut.
Piesik rent richting de bal. Gochev onderschept slim de pass. Gochev passt de bal in één keer door. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Otrocki bokst de bal weg. Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński haalt uit met een fantastische trap. Otrocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:4

28e minuut.
Preś rent richting de bal. Łupina rent richting de bal. Tłokiński onderschept slim de pass. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:5

31e minuut.
Daar is Łupina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Piesik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:6

35e minuut.
Kalisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazurek komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Krzemiński kopt de bal weg. Daar is Tłokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łupina is nu in balbezit. Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gochev heeft problemen om de bal te vangen. Gochev probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel. Łupina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilotijević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habrat komt het veld opgelopen.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drzewiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Palikot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Otrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Łupina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drzewiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Łupina met een harde bal richting middenveld. Szczypiorek kopt de bal weg. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński schiet op doel. Otrocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piesik kopt de bal weg. Preś is nu in balbezit. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poraj 1977 80%, Trzebniczanka 20%.
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:6

48e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Hopfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopfer passt de bal zonder na te denken. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gochev de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzemiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev is nu in balbezit. Preś probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mazurek geeft een hoge lob. Inworp. Habrat met de inworp. Tłokiński heeft problemen om de bal te vangen. Tłokiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Habrat met een snelle inworp. Klungelig pakt Tłokiński de bal. Ługowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tłokiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzemiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:7

66e minuut.
Gochev passt de bal met de wreef. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński speelt de bal door. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Preś probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński heeft problemen om de bal te vangen. Preś speelt de bal door. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Osa met een sublieme pass. Daar is Łupina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński passt de bal zonder na te denken. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński haalt uit met een fantastische trap. Piesik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Habrat met een snelle inworp. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:8

87e minuut.
Gochev is nu in balbezit. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Otrocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poraj 1977 84%, Trzebniczanka 16%.
Poraj 1977 - Trzebniczanka 0:9