Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec RokitaKSG
dragon Tactiek ksg
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Berisso passt de bal in één keer door. Serangeli is nu in balbezit. Serangeli geeft de bal voor. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ledwoń onderschept slim de pass. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz met een sublieme pass. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Caporaloni speelt de bal door. Dłużewski rent richting de bal. Zambrzycki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dłużewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berisso neemt de penalty, wat een uithaal! Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - RokitaKSG 0:1

28e minuut.
Figliuolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyer de bal. Berisso probeert naar een medespeler te passen. Rio Branco heeft problemen om de bal te vangen. Rio Branco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bârzanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serangeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Dyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ward-Prowse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palásthy onderschept slim de pass. Dinu is nu in balbezit. Dinu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ward-Prowse kopt de bal weg. Figliuolo is nu in balbezit. Figliuolo geeft de bal voor. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 69%, RokitaKSG 31%.
Stal Mielec - RokitaKSG 0:1

51e minuut.
Alonso Soler met een sublieme pass. Múgika rent richting de bal. Múgika speelt de bal door. Palásthy rent richting de bal. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Paal! Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec - RokitaKSG 1:1

55e minuut.
Lizaso onderschept slim de pass. Lizaso geeft een hoge lob. Inworp. Kula met de inworp. Dłużewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Caporaloni heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni speelt de bal door. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski schiet op doel. Math Point probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - RokitaKSG 1:2

60e minuut.
Stavrakas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kozubek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kula met een snelle inworp. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Palásthy passt de bal met de wreef. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń geeft een hoge lob. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Berisso is nu in balbezit. Berisso passt de bal zonder na te denken. Ledwoń rent richting de bal. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Stavrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bârzanu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer met een sublieme pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse schiet op doel. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kozubek speelt de bal door. Daar is Ward-Prowse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caporaloni geeft een hoge lob. Stavrakas is nu in balbezit. Stavrakas schiet op doel. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 56%, RokitaKSG 44%.
Stal Mielec - RokitaKSG 1:2