Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jastrzębie-Zdrój Chciwe Szczupaki
Maro Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Ružička verovert de bal door een tackle van achteren. Ružička probeert naar een medespeler te passen. Koryciński heeft problemen om de bal te vangen. Ružička is nu in balbezit. Ružička schiet op doel. Kuklinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koryciński rent richting de bal. Koryciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński draait met de bal, schiet en ... Półchłopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brzeszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 1:0

6e minuut.
Ružička onderschept slim de pass. Ružička passt de bal met de wreef. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 2:0

10e minuut.
Gualda passt de bal met de wreef. Ružička met een sublieme pass. Spoczyński is nu in balbezit. Koryciński onderschept slim de pass. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Klečka de bal. Klečka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozakowski de bal. Ružička is nu in balbezit. Ružička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Koryciński de bal. Koryciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 4:0

19e minuut.
Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kozakowski de bal onder controle te krijgen. Koryciński rent richting de bal. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gualda passt de bal in één keer door. Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryciński passt de bal zonder na te denken. Ružička is nu in balbezit. Ružička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Montwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski speelt de bal door. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Gualda kopt de bal weg. Półchłopek controleert de bal met de borst. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 5:0

28e minuut.
Regulewicz met een sublieme pass. Kurcewicz is nu in balbezit. Ružička schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ružička krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gualda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koryciński de bal. Kurcewicz rent richting de bal. Gualda onderschept slim de pass. Gualda geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 6:0

32e minuut.
Koryciński onderschept slim de pass. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz begaat een overtreding. Kurcewicz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Koryciński geeft een lange en hoge pass. Gualda is nu in balbezit. Gualda geeft de bal voor. Koryciński springt en kopt de bal. Kuklinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 7:0

40e minuut.
Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac speelt de bal door. Koryciński heeft problemen om de bal te vangen. Koryciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Witczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klečka is nu in balbezit. Klečka speelt de bal door. Dastarac rent richting de bal. Dastarac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jastrzębie-Zdrój 14%, Chciwe Szczupaki 86%.
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 7:0

49e minuut.
Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Pisont is nu in balbezit. Pisont passt de bal zonder na te denken. Koryciński rent richting de bal. Koryciński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dastarac is nu in balbezit. Dastarac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozakowski de bal. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružička geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klečka rent richting de bal. Klečka passt de bal met de wreef. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružička haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 8:0

57e minuut.
Catatau onderschept slim de pass. Catatau geeft een lange en hoge pass. Koryciński kopt de bal weg. Dastarac rent richting de bal. Dastarac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dastarac met een snelle inworp. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kozakowski kopt de bal weg. Pisont is nu in balbezit. Pisont geeft de bal voor. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Koryciński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włodowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Ružička de bal. Kurcewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gualda. Gualda krijgt een gele kaart. Kurcewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kurcewicz kan niet meer verder spelen. Dwójak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Catatau geeft een hoge lob. Brzeszczyński kopt de bal weg. Gualda probeert naar een medespeler te passen. Pisont rent richting de bal. Pisont geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz maakt een afschuwelijke overtreding. Chomentowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chomentowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ružička rent richting de bal. Ružička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 9:0

88e minuut.
Chomentowski passt de bal zonder na te denken. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Ružička rent richting de bal. Ružička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Półchłopek rent richting de bal. Włodowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włodowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jastrzębie-Zdrój 18%, Chciwe Szczupaki 82%.
GKS Jastrzębie-Zdrój - Chciwe Szczupaki 9:0