Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 20:08
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0162
  • Stadion: Promyk Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18243
Promyk Chciwe Szczupaki
as Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Yaklaş met een sublieme pass. Sales rent richting de bal. Sales met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 1:0

7e minuut.
Yaklaş passt de bal met de wreef. Bulek probeert de bal aan de voet te houden. Sales rent richting de bal. Sales geeft een hoge lob. Devriendt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Yaklaş probeert naar een medespeler te passen. Devriendt rent richting de bal. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ... Devriendt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Półchłopek trapt de bal weg. Holzmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulek de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Devriendt heeft problemen om de bal te vangen. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Półchłopek de bal onder controle te krijgen. Grzybczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 2:0

14e minuut.
Witczyk is nu in balbezit. Holzmann onderschept slim de pass. Holzmann probeert naar een medespeler te passen. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 3:0

19e minuut.
Yaklaş met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Vasile rent richting de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk bokst de bal weg.

21e minuut.
Vintilă geeft een lange en hoge pass. Bulek heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt is nu in balbezit. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Sales rent richting de bal. Sales geeft een lange en hoge pass. Devriendt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Malczyk de bal. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş passt de bal in één keer door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 4:0

29e minuut.
Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Devriendt probeert de bal aan de voet te houden. Vasile speelt de bal door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sales neemt de hoekschop. Półchłopek kopt de bal weg. Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 5:0

34e minuut.
Grzybczyk trapt de bal weg. Vasile kopt de bal weg. Półchłopek controleert de bal met de borst. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 6:0

39e minuut.
Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Półchłopek de bal. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. Holzmann kopt de bal weg. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grzybczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devriendt maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 7:0

44e minuut.
Yaklaş passt de bal zonder na te denken. Holzmann is nu in balbezit. Holzmann passt de bal in één keer door. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Grzybczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 18%, Chciwe Szczupaki 82%.
Promyk - Chciwe Szczupaki 8:0

48e minuut.
Półchłopek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holzmann met een snelle inworp. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Devriendt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 9:0

59e minuut.
Vasile rent richting de bal. Vasile passt de bal in één keer door. İbrahimbəyov is nu in balbezit. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grzybczyk trapt de bal weg. İbrahimbəyov kopt de bal weg. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Półchłopek geeft een hoge lob. Vintilă geeft de bal voor. Półchłopek controleert de bal met de borst. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kozakowski is nu in balbezit. Vasile onderschept slim de pass. Vasile met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk bokst de bal weg.

72e minuut.
Żbikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft een lange en hoge pass. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 10:0

79e minuut.
Spoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Yaklaş geeft een hoge lob. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yaklaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Brzeszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 11:0

85e minuut.
Sales probeert naar een medespeler te passen. Vasile is nu in balbezit. Devriendt rent richting de bal. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Półchłopek de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Holzmann met een snelle inworp. İbrahimbəyov kan de bal niet met de borst controleren. Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt rent richting de bal. Devriendt passt de bal met de wreef. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promyk - Chciwe Szczupaki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promyk 18%, Chciwe Szczupaki 82%.
Promyk - Chciwe Szczupaki 12:0