Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TLG Baltia Gdańsk Promyk
532 Tactiek as
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Trzopek rent richting de bal. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mokrzycki trapt de bal weg. Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaklaş geeft een lange en hoge pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile geeft een hoge lob. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gabrusiewicz met een harde bal richting middenveld. Holzmann kopt de bal weg. İbrahimbəyov rent richting de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:1

9e minuut.
Aszer kan de bal niet met de borst controleren. Joński probeert naar een medespeler te passen. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Gabrusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:2

13e minuut.
Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:3

21e minuut.
Trzopek is nu in balbezit. Żbikowski onderschept slim de pass. Żbikowski passt de bal in één keer door. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Matuszak geeft een hoge lob. Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski speelt de bal door. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov schiet op doel. Gabrusiewicz bokst de bal weg. Paal! Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:4

29e minuut.
Holzmann passt de bal zonder na te denken. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski geeft een lange en hoge pass. Devriendt heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Holzmann geeft de bal voor. Aszer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kruczkowski de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov geeft de bal voor. Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski geeft de bal voor. İbrahimbəyov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:5

42e minuut.
Sales met een snelle inworp. Yaklaş probeert naar een medespeler te passen. Żbikowski speelt de bal door. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:6

44e minuut.
Trzopek rent richting de bal. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă geeft een hoge lob. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Gabrusiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TLG Baltia Gdańsk 86%, Promyk 14%.
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:6

50e minuut.
Żbikowski kopt de bal weg. Mokrzycki is nu in balbezit. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Gabrusiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:7

51e minuut.
Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft een lange en hoge pass. Żbikowski heeft problemen om de bal te vangen. Żbikowski schiet op doel. Gabrusiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:8

53e minuut.
Pobóg geeft een hoge lob. Matuszak geeft een hoge lob. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. Gabrusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pobóg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włochyński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Joński met een sublieme pass. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Gabrusiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:9

57e minuut.
Włochyński is nu in balbezit. Yaklaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yaklaş geeft de bal voor. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Gabrusiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żbikowski heeft problemen om de bal te vangen. Żbikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:10

59e minuut.
Aszer geeft een lange en hoge pass. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Gabrusiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:11

64e minuut.
Yaklaş schiet op doel. Inworp. Koźlik met een snelle inworp. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
İbrahimbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann met een sublieme pass. Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bucki is nu in balbezit. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Żbikowski rent richting de bal. Żbikowski schiet op doel. Gabrusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:12

73e minuut.
Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński geeft de bal voor. Żbikowski krijgt zijn hoofd ertegen. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Sales de bal. Sales geeft een lange en hoge pass. İbrahimbəyov probeert de bal met de borst te controleren. İbrahimbəyov schiet op doel. Gabrusiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:13

80e minuut.
Koźlik rent richting de bal. Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Joński passt de bal zonder na te denken. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel. Gabrusiewicz bokst de bal weg.

81e minuut.
Devriendt speelt de bal door. Klungelig pakt Koźlik de bal. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński geeft een hoge lob. Żbikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Krzyżaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann probeert naar een medespeler te passen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
İbrahimbəyov is nu in balbezit. Devriendt rent richting de bal. Devriendt passt de bal met de wreef. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:14

86e minuut.
İbrahimbəyov passt de bal in één keer door. Holzmann speelt de bal door. Devriendt is nu in balbezit. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt İbrahimbəyov de bal. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt schiet op doel. Gabrusiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TLG Baltia Gdańsk 81%, Promyk 19%.
TLG Baltia Gdańsk - Promyk 0:14