Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed DANFC
full speed dr Tactiek cfa mirror
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
68.6 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


15e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş passt de bal zonder na te denken. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 1:0

17e minuut.
Nitti passt de bal in één keer door. Gjokutaj heeft problemen om de bal te vangen. Gjokutaj passt de bal in één keer door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Turabov bokst de bal weg.

24e minuut.
Turabov geeft een lange en hoge pass. Negrão kopt de bal weg. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 2:0

27e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Nhật Bảo Long kopt de bal weg. Buia met een sublieme pass. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Turabov bokst de bal weg.

29e minuut.
Cook speelt de bal door. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão krijgt zijn hoofd ertegen. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 3:0

33e minuut.
Buia passt de bal zonder na te denken. Reiziger heeft problemen om de bal te vangen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 68%, DANFC 32%.
FC Full Speed - DANFC 3:1

49e minuut.
Rosada onderschept slim de pass. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosada krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pałkus geeft de bal voor. Kamel rent richting de bal. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 3:2

59e minuut.
Keser probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Turabov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - DANFC 3:3

60e minuut.
Saviano komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Buia kopt de bal weg. Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari schiet op doel. Turabov bokst de bal weg.

65e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Reiziger kopt de bal weg. Daar is Cavagnari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buia de bal. Buia passt de bal met de wreef. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia met een sublieme pass. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - DANFC 3:4

74e minuut.
Skyrianoglou komt het veld opgelopen. De Graef komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gawdat onderschept slim de pass. Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Nhật Bảo Long onderschept slim de pass. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Negrão is nu in balbezit. Negrão heeft problemen om de bal te vangen. Negrão schiet op doel. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari geeft een hoge lob. Kałuża springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kamel passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviano begaat een overtreding. Saviano krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş passt de bal zonder na te denken. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - DANFC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 59%, DANFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Full Speed - DANFC 4:4