Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni Red Lions FC
sezon nou pres Tactiek asdfggh
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 70.8
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Radosny verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny passt de bal met de wreef. Olivato is nu in balbezit. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kovriakovas speelt de bal door. Bogunia speelt de bal door. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru draait met de bal, schiet en ... Krušlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 1:0

17e minuut.
Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling passt de bal met de wreef. Zaborkin heeft problemen om de bal te vangen. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Debesa bokst de bal weg.

18e minuut.
Świstak neemt de hoekschop. Radosny kopt de bal weg. Daar is Pomper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zaborkin speelt de bal door. Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Anteljević rent richting de bal. Anteljević schiet op doel. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pitel rent richting de bal. Pitel met een sublieme pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 2:0

24e minuut.
Caloghiru met een sublieme pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pitel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Daar is Isling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paroháč. Isling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zaborkin de bal. Zaborkin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 56%, Red Lions FC 44%.
Avantul Suseni - Red Lions FC 2:0

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bogunia kopt de bal weg. Paroháč controleert de bal met de borst. Bursiak is nu in balbezit. Anteljević onderschept slim de pass. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Debesa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Toro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dośpiał de bal onder controle te krijgen. Zaborkin rent richting de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak met een sublieme pass. Olivato is nu in balbezit. Olivato schiet op doel. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zaborkin geeft de bal voor. Wnęczak kopt de bal weg. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling geeft een hoge lob. Olivato springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev geeft de bal voor. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 3:0

67e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal zonder na te denken. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 4:0

75e minuut.
Dośpiał controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kibarses komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Wnęczak de bal onder controle te krijgen. Gunev is nu in balbezit. Gunev passt de bal zonder na te denken. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro geeft een hoge lob. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 5:0

81e minuut.
Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaloga onderschept slim de pass. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Kibarses rent richting de bal. Kibarses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Paroháč is nu in balbezit. Paroháč geeft een lange en hoge pass. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Krušlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Red Lions FC 6:0

84e minuut.
Bursiak speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Toro geeft een lange en hoge pass. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 53%, Red Lions FC 47%.
Avantul Suseni - Red Lions FC 6:0