Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Central
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36455
Phoenix - U Craiova Lotus Oradea
5-3-2-X Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
55.6 gemiddelde waardering 68.4
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


21e minuut.
Kormány rent richting de bal. Kormány passt de bal in één keer door. Artunç probeert naar een medespeler te passen. Negruţă rent richting de bal. Negruţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dediu is nu in balbezit. Dediu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Paskaljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuredini met een sublieme pass. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 57%, Lotus Oradea 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix - U Craiova - Lotus Oradea 0:0

59e minuut.
Doeltrap. Redigonda trapt de bal weg. Carranza kopt de bal weg. Dediu is nu in balbezit. Dediu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kormány rent richting de bal. Kormány passt de bal zonder na te denken. Vergos speelt de bal door. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Buitenspel voor Dimitrescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Redigonda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Artunç rent richting de bal. Artunç geeft een lange en hoge pass. Negruţă krijgt zijn hoofd ertegen. Dubiński bokst de bal weg.

76e minuut.
Nuredini met een sublieme pass. Giannini rent richting de bal. Nuredini geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu springt en kopt de bal. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Negruţă met een sublieme pass. Kormány rent richting de bal. Kormány passt de bal zonder na te denken. Dediu is nu in balbezit. Dediu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix - U Craiova 54%, Lotus Oradea 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenix - U Craiova - Lotus Oradea 0:0