Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud WALLACHIA
1.01.1.22 Tactiek univ
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Zarabi geeft een lange en hoge pass. Areni is nu in balbezit. Braham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Braham krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ivanušec speelt de bal door. Inworp. Areni met de inworp. Dugonics geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vangione is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón passt de bal met de wreef. Shradhdha rent richting de bal. Shradhdha geeft een hoge lob. García Tinchi krijgt zijn hoofd ertegen. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Areni rent richting de bal. Areni speelt de bal door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Areni speelt de bal door. Lord rent richting de bal. Vangione bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ivanušec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Braham speelt de bal door. Shradhdha rent richting de bal. Shradhdha passt de bal zonder na te denken. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 45%, WALLACHIA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:0

47e minuut.
Porcar passt de bal met de wreef. Daar is Atencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 1:0

55e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez geeft een hoge lob. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Egger kopt de bal weg. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - WALLACHIA 1:1

69e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Pavón met een sublieme pass. Shradhdha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha geeft een hoge lob. García Tinchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 2:1

78e minuut.
Areni rent richting de bal. Inworp. Areni met de inworp. Dugonics geeft een hoge lob. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 49%, WALLACHIA 51%.
Spicul Salcud - WALLACHIA 2:1