Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Seriosii
univ Tactiek 91
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Roma heeft problemen om de bal te vangen. Lord is nu in balbezit. Pisa is nu in balbezit. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rayner passt de bal zonder na te denken. Dzencevičius is nu in balbezit. Egger begaat een overtreding. Egger krijgt een gele kaart. Dzencevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Orava probeert naar een medespeler te passen. Dugonics kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Yrigoyen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Yrigoyen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Seriosii 1:0

17e minuut.
Vlora rent richting de bal. Vlora passt de bal in één keer door. Daar is Dzencevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzencevičius draait met de bal, schiet en ... Zarabi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orava bokst de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Zarabi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Pisa verovert de bal door een tackle van achteren. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni geeft een lange en hoge pass. Lord is nu in balbezit. Talapa onderschept slim de pass. Roma is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Seriosii 2:0

38e minuut.
Lord passt de bal met de wreef. Iwaszko is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap. Yrigoyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Seriosii 3:0

44e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap. Yrigoyen bokst de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 49%, Seriosii 51%.
WALLACHIA - Seriosii 3:0

46e minuut.
Tabakis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tabakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rayner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayner probeert naar een medespeler te passen. Tapar geeft de bal voor. Brzezik springt en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Egger passt de bal met de wreef. Tabakis rent richting de bal. Lord tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lord krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rayner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een hoge lob. Dzencevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tabakis speelt de bal door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lord wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lord kan niet meer verder spelen. Vujanović komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rayner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Yrigoyen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 50%, Seriosii 50%.
WALLACHIA - Seriosii 3:0