Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA ARSENAL Zalău
univ Tactiek mosu 1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Alías speelt de bal door. Yepko rent richting de bal. Egger maakt een afschuwelijke overtreding. Yepko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugonics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Walk kan de bal niet met de borst controleren. Roma is nu in balbezit. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Taroni speelt de bal door. Areni rent richting de bal. Trică begaat een overtreding. Trică krijgt een gele kaart. Areni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dugonics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lord krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Roma is nu in balbezit. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roma neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:0

16e minuut.
Zarabi is nu in balbezit. Zarabi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alías geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Areni is nu in balbezit. Alías rent richting de bal. Hall begaat een overtreding. Hall krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pinelli rent richting de bal. Pinelli met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:1

32e minuut.
Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Volkan verovert de bal door een tackle van achteren. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chyba is nu in balbezit. Chyba geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gogola is nu in balbezit. Dugonics rent richting de bal. Dugonics speelt de bal door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Volkan geeft de bal voor. Klungelig pakt Taroni de bal. Volkan geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki schiet op doel. Colasanto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pinelli neemt de hoekschop. Egger kopt de bal weg. Dugonics heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, ARSENAL Zalău 55%.
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 1:2

48e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Inworp. Yepko met een snelle inworp. Alías geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Gogola de bal. Areni met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 2:2

50e minuut.
Dugonics passt de bal in één keer door. Hariton speelt de bal door. Gogola controleert de bal met de borst. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lord probeert de bal met de borst te controleren. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 3:2

52e minuut.
Pinelli is nu in balbezit. Surdu rent richting de bal. Pinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli geeft de bal voor. Zabokrzycki springt en kopt de bal. Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Pinelli rent richting de bal. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli rent richting de bal. Pinelli haalt uit met een fantastische trap. Colasanto bokst de bal weg.

70e minuut.
Yepko geeft de bal voor. Surdu kopt de bal weg. Pinelli rent richting de bal. Pinelli geeft een hoge lob. Zabokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 3:3

73e minuut.
Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Yepko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egger. Egger krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías geeft de bal voor. Egger met een sublieme pass. Areni heeft problemen om de bal te vangen. Pinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 60%, ARSENAL Zalău 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - ARSENAL Zalău 3:3