Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Zalau Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 40000
ARSENAL Zalău WALLACHIA
mosu 1 Tactiek univ
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Pinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupisz is nu in balbezit. Alías onderschept slim de pass. Alías geeft de bal voor. Zabokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Yepko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Egger zijn tegenspeler op de grond. Yepko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hall controleert de bal met de borst. Yepko is nu in balbezit. Yepko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 1:0

17e minuut.
Dugonics geeft de bal voor. Vujanović kopt de bal weg. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Walk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weissinger zal de hoekschop nemen. Vujanović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Chyba kopt de bal weg. Kupisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogola. Gogola krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Trică heeft problemen om de bal te vangen. Okienko is nu in balbezit. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 1:1

33e minuut.
Okienko met een sublieme pass. Daar is Weissinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissinger passt de bal met de wreef. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 62%, WALLACHIA 38%.
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 1:2

53e minuut.
Chyba kan de bal niet met de borst controleren. Chyba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinelli met een snelle inworp. Alías geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Egger kopt de bal weg. Dugonics rent richting de bal. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger draait met de bal, schiet en ... Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola passt de bal zonder na te denken. Pinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki springt en kopt de bal. Colasanto bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Lemonis komt het veld opgelopen. Pllana komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Okienko rent richting de bal. Hariton onderschept slim de pass. Hariton geeft de bal voor. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yepko is nu in balbezit. Yepko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 2:2

79e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mungov. Yepko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alías neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft een hoge lob. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko draait met de bal, schiet en ... Trică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Weissinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vujanović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 52%, WALLACHIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL Zalău - WALLACHIA 2:2