Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC CRISTIAN
univ Tactiek SEBI
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Polakovič passt de bal zonder na te denken. Condrea is nu in balbezit. Condrea geeft een hoge lob. Bustomi krijgt zijn hoofd ertegen. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Taroni probeert naar een medespeler te passen. Areni geeft een lange en hoge pass. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC CRISTIAN 1:0

14e minuut.
Dugonics geeft de bal voor. Maleńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzeszczak is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Roma de bal. Maleńczuk rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord haalt uit met een fantastische trap. Dumitraşcu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Polakovič met een snelle inworp. Stolojan rent richting de bal. Stolojan geeft een hoge lob. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Egger is nu in balbezit. Egger geeft de bal voor. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord schiet op doel. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC CRISTIAN 2:0

43e minuut.
Dugonics speelt de bal door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzeszczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 40%, FC CRISTIAN 60%.
WALLACHIA - FC CRISTIAN 2:0

51e minuut.
Grzeszczak rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma passt de bal in één keer door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Stolojan passt de bal met de wreef. Polakovič rent richting de bal. Polakovič passt de bal zonder na te denken. Bustomi rent richting de bal. Bustomi draait met de bal, schiet en ... Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. Airinei bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hall geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żmudź de bal. Roma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roma krijgt een gele kaart. Żmudź is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemonis komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Taroni geeft de bal voor. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft de bal voor. Vujanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Airinei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC CRISTIAN 3:0

68e minuut.
Dugonics met een sublieme pass. Lord rent richting de bal. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC CRISTIAN 4:0

70e minuut.
Klungelig pakt Stolojan de bal. Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dugonics geeft de bal voor. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grzeszczak de bal onder controle te krijgen. Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Areni passt de bal met de wreef. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Taroni probeert naar een medespeler te passen. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics passt de bal met de wreef. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dicannavò geeft de bal voor. Bustomi kopt de bal weg. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Sokolowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC CRISTIAN 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 33%, FC CRISTIAN 67%.
WALLACHIA - FC CRISTIAN 4:1