Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan WALLACHIA
Nancucheo Tactiek univ
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 63.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Egger onderschept slim de pass. Mardoša verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba is nu in balbezit. Mardoša verovert de bal door een tackle van achteren. Mardoša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 44%, WALLACHIA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - WALLACHIA 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met de inworp. Dugonics met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - WALLACHIA 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taroni komt het veld opgelopen. Lord komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sakamoto is nu in balbezit. Chyba onderschept slim de pass. Chyba geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Faifer geeft een hoge lob. Inworp. Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Faifer is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Nedelescu rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ... Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mardoša speelt de bal door. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Areni. Areni krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Roma heeft problemen om de bal te vangen. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal zonder na te denken. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 64%, WALLACHIA 36%.
Rubin Kazan - WALLACHIA 0:1