Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e_clerrru WALLACHIA
trei Tactiek univ
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


16e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio met een sublieme pass. Taroni speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nasser heeft problemen om de bal te vangen. Roma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasser. Nasser krijgt een gele kaart. Roma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taroni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio geeft de bal voor. Klungelig pakt Roma de bal. Koško bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weissinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Egger met een sublieme pass. Lord is nu in balbezit. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 65%, WALLACHIA 35%.
e_clerrru - WALLACHIA 0:1

47e minuut.
Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft een lange en hoge pass. Roma kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Taroni met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 0:2

60e minuut.
Hradecký controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Okienko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Carioti is nu in balbezit. Zarabi verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi geeft de bal voor. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Muir bokst de bal weg.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Carioti de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissinger met een snelle inworp. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. Muir bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Areni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Piekarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong is nu in balbezit. Wong draait met de bal, schiet en ... Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - WALLACHIA 1:2

78e minuut.
Roma onderschept slim de pass. Roma passt de bal zonder na te denken. Piekarz is nu in balbezit. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Muir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 56%, WALLACHIA 44%.
e_clerrru - WALLACHIA 1:2