Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA e_clerrru
univ Tactiek trei
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Moutsios met een sublieme pass. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe geeft de bal voor. Alibert geeft de bal voor. Wong krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Wong is nu in balbezit. Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Taroni speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barracosa speelt de bal door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hradecký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wong wilt de vrije trap nemen. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarz geeft een hoge lob. Atencio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong draait met de bal, schiet en ... Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hradecký onderschept slim de pass. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hradecký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zafertepe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - e_clerrru 0:1

29e minuut.
Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio speelt de bal door. Taroni speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Taroni passt de bal met de wreef. Lord is nu in balbezit. Piekarz rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... Muir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nasser rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Egger kopt de bal weg. Moutsios rent richting de bal. Taroni onderschept slim de pass. Taroni geeft een lange en hoge pass. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Muir bokst de bal weg. Nasser kopt de bal weg. Dziuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma schiet op doel. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, e_clerrru 57%.
WALLACHIA - e_clerrru 0:1

49e minuut.
Piekarz geeft de bal voor. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Areni rent richting de bal. Areni geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dugonics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wong geeft een lange en hoge pass. Hall controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alibert zal de hoekschop nemen. Wong springt en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Taroni probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Dziuba begaat een overtreding. Dziuba krijgt een gele kaart. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. Taroni met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zafertepe verovert de bal door een tackle van achteren. Zafertepe passt de bal met de wreef. Barracosa geeft de bal voor. Hradecký rent richting de bal. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Orava bokst de bal weg.

68e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Atencio onderschept slim de pass. Areni speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Lord is nu in balbezit. Koško is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord haalt uit met een fantastische trap. Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Muir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - e_clerrru 1:1

73e minuut.
Areni verovert de bal door een tackle van achteren. Areni geeft de bal voor. Piekarz rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemonis komt het veld opgelopen. Vujanović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zarabi probeert naar een medespeler te passen. Taroni speelt de bal door. Dugonics speelt de bal door. Klungelig pakt Vujanović de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Muir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, e_clerrru 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - e_clerrru 1:1