Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam WALLACHIA
n03 Tactiek univ
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
62.2 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Zarabi onderschept slim de pass. Zarabi geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kuffner geeft een lange en hoge pass. Lord kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:1

9e minuut.
West is nu in balbezit. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics met een sublieme pass. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Orava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Glorioso met de inworp. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft een lange en hoge pass. Fulga kan de bal niet met de borst controleren. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal met de wreef. Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sychev geeft een hoge lob. Lemonis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lemonis de bal onder controle te krijgen. West geeft een hoge lob. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lemonis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. West met de inworp. Gică controleert de bal met de borst. Gică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Orava trapt de bal weg. Lord kopt de bal weg. Proca rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... Archutowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Lord passt de bal met de wreef. Raţă is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 58%, WALLACHIA 42%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:2

48e minuut.
West probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sychev de bal onder controle te krijgen. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Areni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lord springt en kopt de bal. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Proca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord is nu in balbezit. Lord met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Weissinger komt het veld opgelopen. Okienko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Weissinger onderschept slim de pass. Weissinger passt de bal in één keer door. Okienko is nu in balbezit. Okienko speelt de bal door. Roma is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft de bal voor. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Weissinger passt de bal zonder na te denken. Daar is Dugonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonics met een sublieme pass. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Fulga de bal. Fulga geeft de bal voor. Lemonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gică probeert de bal met de borst te controleren. Weissinger met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Glorioso met de inworp. Atencio rent richting de bal. Atencio met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics passt de bal in één keer door. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:3

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Roma de bal onder controle te krijgen. Dugonics rent richting de bal. Dugonics met een sublieme pass. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:4

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Archutowski met een harde bal richting middenveld. Sychev kopt de bal weg. Maniu rent richting de bal. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 60%, WALLACHIA 40%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:4