Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. FRONTIERA
univ Tactiek barca
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
62.2 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord geeft een hoge lob. Areni rent richting de bal. Areni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:0

4e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Maćkowiak probeert de bal aan de voet te houden. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:0

8e minuut.
Goldinas rent richting de bal. Goldinas geeft een hoge lob. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:1

14e minuut.
Taroni passt de bal zonder na te denken. Roma is nu in balbezit. Portillo begaat een overtreding. Portillo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pištec kopt de bal weg. Atencio met een sublieme pass. Goldinas probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 3:1

21e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:1

23e minuut.
Goldinas met een sublieme pass. Amariei rent richting de bal. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goldinas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amariei geeft een hoge lob. Albuşel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:2

24e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Dvéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zarabi neemt vlug de vrije trap. Stręt is nu in balbezit. Stręt passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Dvéri bokst de bal weg.

39e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo geeft een lange en hoge pass. Kuffner kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 49%, F.C. FRONTIERA 51%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:2

46e minuut.
Coman geeft een lange en hoge pass. Amariei rent richting de bal. Kuffner begaat een overtreding. Kuffner krijgt een gele kaart. Amariei raakt geblesseerd tijdens het duel. Idoraş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldinas geeft een lange en hoge pass. Amariei springt en kopt de bal. Orava bokst de bal weg. Klungelig pakt Chyba de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:3

51e minuut.
Lord rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 5:3

54e minuut.
Idoraş passt de bal zonder na te denken. Coman is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 6:3

57e minuut.
Kuffner kopt de bal weg. Idoraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Dvéri bokst de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 7:3

59e minuut.
Stręt passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 8:3

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Albuşel stond buitenspel. Lemonis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Goldinas rent richting de bal. Zarabi verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Okienko komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zarabi onderschept slim de pass. Zarabi geeft de bal voor. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, F.C. FRONTIERA 55%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 8:3